Tandblekning

Idag är tandblekning på klinik den säkraste och effektivaste metoden, där man får resultat omedelbart. På så sätt slipper du besvärliga skenor och gel under en veckas tid. Brilliant Smile är den metoden som har minst negativ effekt på tändernas emalj och har under många år varit den mest efterfrågade behandlingen.

Samtliga preparat är CE-märkta och har ett PH-värde på 7,0 vilket är helt neutralt och inte gör någon åverkan på vare sig tandens emaljstruktur eller dentin. Behandling kan ta upp till två timmar.

Man kan även få utfört en emaljförsegling efter blekningen, s.k Nano-sealbehandling, vilket gör att man får ett extra skydd på sina tänder som varar i 10-12 månader. Detta är en god investering och reducerar eventuella besvär med isningar och ilningar i tänderna, samt minskar även risken för kariesangrepp. Det skyddar också mot nya missfärgningar på tänderna.

Vi kan även erbjuda en miniblekning om det är så att man bara har lättare missfärgningar eller bara behöver en uppfräschning. Priser från 2195 kr.

För mer information och bokning ring 070 670 64 21

Kent Möller

Tandblekning

Kent är auktoriserad tandtekniker och utför tandblekningar. Kent har av Brilliant Smile blivit utsett till årets tandblekare vid 12 tillfällen.