Vår kunskap-din trygghet

 Xsensi startades år 2017 i Malmö av läkare och sjuksköterskor. Vår vision är att erbjuda en seriös och säker klinik för estetisk hudvård, där våra kunder ska känna sig trygga med den behandlingen som vi erbjuder. Vår personal är alla utbildade inom sitt respektive behandlingsområde, och de flesta arbetar dessutom som utbildare av nya behandlare.Vi beställer våra produkter enbart av originalleverantörer i Sverige. Detta gör vi för att kunna garantera dess effekt och säkerhet.  

Mia Ramsten

Leg. sjuksköterska

Behandlingar
Injektionsbehandlingar
JETT Plasma

Kontakt
mia@xsensi.se

Mer info

Mia har arbetat som klinikchef och injektionsspecialist inom injektionsbehandlingar. Hon har ett förflutet som operationssjuksköterska med många års erfarenhet av plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Certifierad av Estetiska injektionsrådet. Mia arbetar dessutom som utbildare inom injektionsbehandlingar.

Kent Möller

Tandtekniker

Behandlingar
Tandblekning

Kontakt
kent@xsensi.se

Mer info

Kent har av BrilliantSmile blivit utsett till årets tandblekare vid 12 tillfällen. Han har under många år tagit väl hand om de kunder som bleker tänderna hos oss. Med fokus på professionellt utförande samt nöjda och återkommande kunder räknas Kent som en av de främsta inom sitt område.

Mer info

Auktoriserad hudterapeut av SHR, CIDESCO, utbildad hudterapeut sen 17 år tillbaka.

Har många års erfarenhet inom branschen både från att ha arbetat nationellt och internationellt med avancerad och estetisk hudvård, såsom IPL, laser, Coolsculpting, hårborttagning, LPG, kemisk peeling och medicinsk hudvård.

Min stora passion är allt som har med huden och hudvård att göra. För mig är det viktigt att hålla mig uppdaterad på de senaste behandlingarna och teknologierna inom estetisk och medicinsk hudvård.

Kunskap väger tungt men är lätt att bära! Där av att jag regelbundet går på utbildningar och ser till att ha kunskapen som krävs för att kunna erbjuda mina kunder professionella, säkra och effektiva behandlingar.

 

Stina Sunnanväder

Leg. sjuksköterska

Behandlingar
Injektionsbehandlingar
JETT Plasma

Kontakt
stina@xsensi.se

Mer info

Injektionssjuksköterska. Genomgått utbildning för Jett Plasma.

Pekka Koskinen

Leg. läkare, VD

Ansvar
Medicinskt ansvarig läkare.

Kontakt
pekka@xsensi.se

Mer info

Leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Grundare av Xsensi.

 

 

Vi är certifierade

Estetiska Injektionsrådet

Xsensis behandlare är certifierad för estetisk injicering.

Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

Alla med lämplig medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.

För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Vi är försäkrade

Säker Klinik

Säker Klinik certifierar utbildade kliniker och ger en extra trygghet i form av en behandlingskadeförsäkring som träder i kraft om något skulle hända under eller efter behandling.

Dessutom har behandlaren genomgått utbildning för ett säkert tänkande kring estetiska behandlingar och arbetar med CE godkänd utrustning.

För mer information besök www.sakerklinik.se

Boka en kostnadsfri konsultation

Vi är alla unika och på Xsensi hjälper vi dig att hitta den optimala behandlingen just för dig. Är du osäker på vad som skulle fungera bäst på dig, injektionsbehandling eller kanske en peeling eller Jett Plasma kan du boka en gratis konsultation, så går vi igenom de olika behandlingarna vi har att erbjuda.