Skinbooster (hudföryngring)

Vårt sätt att leva med sol, miljöavgaser, kyla och värme gör att huden med åren tappar sin lyster och elasticitet. Detta kan man dock enkelt återskapa med hjälp av en väldigt tunn hyaluronfiller.

Hur går behandlingen till?

Vi börjar alltid med en konsultation där vi går igenom vad som behöver åtgärdas och vilket resultat du kan förvänta dig av det hela. Först tvättar vi rent ditt ansikte och sedan markerar vi upp områdena som ska behandlas. Därefter behandlas ansiktet med ett par stick på vardera sida. Behandlingen utförs med en väldigt tunn nål och utförs vid tre tillfällen med ca 3 veckors mellanrum. Det är nästintill helt smärtfritt.

}

Behandlingstid

30 minuter

T

Full effekt

3 månader

Håller mellan

ca 10-12 månader

Pris

Från 7200 kr

Resultatet

Den fulla effekten av skinbooster inträffar efter cirka 3 månader efter det sista behandlingstillfället och håller sedan i cirka 10-12 månader. Därefter räcker det att man gör en underhållsbehandling en gång om året för att bibehålla resultatet.

Viktigt att tänka på

Vid behandling med fillers ska man inte vara gravid eller amma. Du får heller inte ha en pågående infektion i kroppen. För att minska risken för blåmärken ska du inte ha tagit någon medicin som innehåller acetylsalicylsyra eller någon annan antiinflammatorisk medicin.
Du får heller inte vara allergisk mot lokalbedövning

Efter behandlingen ska du undvika träning och solning det följande dygnet