PRX T33

prx malmö

PRX är en nålfri återupplivande behandling som ger djup återfuktning och uppstramning av huden. PRX har en ”plumping”-effekt med en ökad fyllighet av huden som leder till en reducering av rynkor och linjer. Man jämnar ut hudtonen och får en omedelbar lyster. PRX passar för alla hudtyper och årstider. Man kan göra en enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

Vad är PRX?

Med dess potenta innehåll klassas denna behandling egentligen inte som kemisk peeling även om den appliceras på huden som en peeling. .PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård. PRX är den snabbast växande behandlingen och har blivit väldigt populär då man enkelt kan få en behandling på sin lunchrast utan att man får någon rodnad eller fjällning. Behandlingen ger en djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt som reducerar rynkor och linjer på ett effektivt sätt. PRX jämnar ut hudtonen och reducerar pigmentförändringar samt ger en omedelbar lyster. Den passar för alla hudtyper och kan utföras under alla årstider, även på sommaren. PRX har även en kollagenuppbyggande effekt, det vill säga att den bygger upp bindväven inne i huden så man får även en långverkande effekt som leder till att man får upplevelsen av en huden har föryngrats.

PRX-T33 innehåller två substanser TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid, som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga med andra metoder.

Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Efter ett par dagar kan huden kännas dock lite stram och torr.

Behandlingen kan utföras som en enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med microneedling, fillers, LED-ljus och andra medicinska procedurer.