Peeling

Vi på Xsensi i Malmö erbjuder de senaste och effektivaste metoderna inom kemisk peeling. Detta i kombination med våra hudvårdsbehandlingarna inom estetisk hudvård, kommer att leda till det resultat du eftersträvar på bästa möjliga sätt. Vi har stor kunskap och erfarenhet av just resultatinriktat hudvård.

Med våra hudbehandlingar och peeling kan vi utforma just dina behov genom att vi behandlar din hud just efter behov och önskan.

Peeling behandlingar:

PRX T33

PRX är en nålfri återupplivande behandling som ger djup återfuktning och uppstramning av huden. PRX har ger en ökad fyllighet av huden ger en reducering av rynkor och linjer. Man får en jämnare hudton och får en omedelbar lyster. PRX går utmärkt att utföra året om, även på sommaren. PRX är egntligen inte en klassisk peeling utan verkar på ett annat sätt. Man får inte heller de biverkningar med rodnad och fjällning som man får av peeling.

Med dess potenta innehåll klassas denna behandling egentligen inte som kemisk peeling även om den appliceras på huden som en peeling. . PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård. PRX är den snabbast växande behandlingen och har blivit väldigt populär då man enkelt kan få en behandling på sin lunchrast utan att man får någon rodnad eller fjällning. Behandlingen ger en djup återfuktning och uppstramning som reducerar rynkor och linjer på ett effektivt sätt. PRX jämnar ut hudtonen och reducerar pigmentförändringar samt ger en omedelbar lyster. Den passar för alla hudtyper och kan utföras under alla årstider, även på sommaren. PRX har även en kollagenuppbyggande effekt, det vill säga att den bygger upp bindväven inne i huden så man får även en långverkande effekt som leder till att man får upplevesen av en huden har föryngrats.

Enerpeel

Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett substansutbud anpassar vi ditt individuella behov och ger din hud de bästa förutsättningarna. CE-märkta i högsta klassen för Medicintekninska produkter (IIa-III).

ENERPEEL TCA – Tikloättikssyra
”Soft Lift” peeling för solskadad och/eller åldrad hud. Antiage-behandling som effektivt korrigerar solskadad och ljusåldrad hud. Peeling som jämnar ut struktur, reducerar rynkor och linjer och vrider tillbaka ”tidens tand”. Behandlingen har varit ”golden standard” inom plastikkirurgi sedan 60-talet och är en väletablerad avancerad hudvårdsbehandling.

ENERPEEL Eye & Lip 45 min (peelingkur om 4 behandlingar)
Antiage-kur med peeling för området runt ögonen och munnen. Den första och enda behandlingen med kemisk peeling speciellt utvecklad för området runt ögonen, området där åldrandet oftast framträder först och syns som mest.

Icepeel

En kombinationsbehandling med två effektiva teknologier, kemisk peeling och cryoterapi. Behandlingen är snabbverkande och en ”quick-fix” när du snabbt vill revitalisera en trött och glåmig hud. Behandlingen är behaglig, snabb och resultatinriktad. Denna peeling kan med fördel upprepas som en kur för djup- och långtidsverkande resultat.

Medicinsk hudvård

Maria Bergendahl

Maria Bergendahl

Hudvård

Maria är auktoriserad hudterapeut av SHR och CIDESCO
Maria arbetar med microneedling med Dermapen4, JETT Plasma kemisk peeling och medicinsk hudvård.