Kemisk peeling

Vi på Xsensi i Malmö erbjuder de senaste och effektivaste metoderna inom kemisk peeling. Detta i kombination med våra hudvårdsbehandlingarna inom estetisk hudvård, kommer att leda till det resultat du eftersträvar på bästa möjliga sätt. Vi har stor kunskap och erfarenhet av just resultatinriktat hudvård.

Vi erbjuder flera olika typer av kemisk peeling. Det finns milda kemiska peelingar som passar för allmän uppfräschning och lyster. De djuprengör och verkar porförminskande. Lite starkare peeler passar för hud med större behov där linjer och rynkor kan förminskas med rätt vald behandling. Det finns specialanpassade peeler för akne, rosacea och pigmentförändringar. Vi hjälper dig att hitta rätt val för dig vid vår kostnadsfria konsultation.

PRX-T33

Trots dess potenta innehåll klassas denna behandling egentligen inte som kemisk peeling utan är en nålfri biorevitaliserande behandling som på djupet återfuktar, stramar upp och föryngrar Din hud.

Nålfri biorevitalisering

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

Behandlingen

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.

Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med Microneedling, Fillers, plasma-ljus och andra medicinska procedurer.

Icepeel

En kombinationsbehandling med kemisk peeling och cryoterapi. Behandlingen är snabbverkande och en ”quick-fix” när Du snabbt vill revitalisera en trött och glåmig hud.

IcePeel kombinerar 2 effektiva teknologier, Kemisk Peeling och Cryoterapi, som tillsammans ger Din hud omedelbart hudföryngrande effekt. Behandlingen är behaglig, snabb och resultatinriktad. Kan med fördel upprepas som kur för djup- och långtidsverkande resultat.

Enerpeel

Säker och effektiv behandling som erbjuder 11 olika inriktningar där var person får en individuellt anpassad behandling.

Marknadens bredaste utbud av peels

Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett peeling-utbud anpassar vi för Ditt individuella behov och ger Din hud bästa förutsättningarna.

Kur:

Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör. Rekommenderad underhållsbehandling 1 gång varannan månad.

Olika behandlingsområden:

  • Akne/Fet/Oren hud
  • Rosacea/Känslig/Rodnad hud
  • Pigmenteringar/Solskadad hud
  • AntiAge – Fukt
  • AntiAge – Hals/Dekolletagebehandling
  • AntiAge – Handbehandling

ENERPEEL EYE & LIP ÖGONKUR 4X30 MIN eller i kombination med din behandling.

Den första och enda behandlingen med kemiska peels speciellt utvecklad för området runt ögonen, området där åldrandet oftast framträder först och syns som mest.

TCA ”Soft-lift”

Vår tuffaste antiage-behandling som effektivt korrigerar solskadad och ljusåldrad hud. Jämnar ut struktur, reducerar rynkor och linjer och vrider tillbaka ”tidens tand”. Behandlingen har varit ”golden standard” inom plastikkirurgi sedan 60-talet och är en väletablerad avancerad hudvårdsbehandling.

Medicinsk hudvård

Maria Bergendahl

Maria Bergendahl

Hudvård

Maria är auktoriserad hudterapeut av SHR och CIDESCO
Maria arbetar med microneedling med Dermapen4, JETT Plasma kemisk peeling och medicinsk hudvård.