Injektioner mot rynkor

Injektionsbehandlingar har använts i medicinskt syfte sedan 50-talet. Det utvecklades för behandling av överaktivitet i muskulaturen runt ögat t.ex. vid okontrollerad blinkning.

Medlet blockerar tillfälligt impulser från nerverna till vissa av ansiktets små muskler som orsakar oönskade rynkor och ansiktsuttryck. Det gör att musklerna tillfälligt inte kan dras ihop och resulterar i att huden utjämnas och blir slät.

Det ger inte permanent resultat utan effekten kvarstår mellan 3-5 månader. För att bibehålla effekten bör man upprepa behandlingen 2-3 gånger per år. De vanligaste behandlingsområdena är horisontella pannrynkor, bekymmersrynkan mellan ögonen och kråksparkar i ögonens utkanter.

Man kan dessutom få väldigt goda effekter på fina rynkor på överläppen, neddragna mungipor, näsrynkor och på rynkor på halsen.

Prisexempel:

Ett område från 1900kr, två områden 2900kr och tre områden 3400 kr

 

 

Mia Ramsten

Injektioner mot rynkor & Filler

Mia är sjuksköterska och specialist inom injektionsbehandlingar. Mia är certifierad av Estetiska injektionsrådet och arbetar dessutom som utbildare inom fillers- och injektionsbehandling.

Stina Sunnanväder

PRP

Stina är sjuksköterska och arbetar med PRP-behandling mot håravfall.