Fillers i läpparna för välformade och vackra läppar

Fillers i läpparna en enkel behandling. En del vill ha lite större läppar, antingen för att de upplever att de är små från början eller att de har förlorat den volym de en gång haft. Det kan även vara att man inte är tillfreds med vilken form enas läppar har. Oavsett varför går det att förbättra det enkelt med en filler. Besväras man av torra och nariga läppar kan man också använda en mindre mängd filler för att få en återfuktning av dem.

Hur går behandlingen till?

En fillersbehandling påbörjas alltid med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vilka förväntningar och resultat du önskar uppnå. Då läpparna är ett känsligt område erbjuder vi en lokal bedövningssalva. Dessutom innehåller fillern lokalbedövning i sig. När dina frågor är besvarade och allt känns bra kan vi påbörja behandlingen. Först börjar vi med att tvätta rent läpparna och sedan markerar vi upp området med markeringspenna. Läpparna behandlas sedan med ett flertal stick av en väldigt tunn nål.

}

Behandlingstid

30 minuter

T

Full effekt

Omgående

Håller mellan

ca 3-5 månader

Pris

Från 2800 kr

Resultatet

Resultatet syns omgående men blir bättre efter några dagar när svullnaden har lagt sig.
Effekten av fillers i läpparna håller 3-5 månader första gången. Därefter vi rekommenderar en påfyllning. Med tiden blir det att den kompletteringen behöver göras med längre intervaller. Läpparna kan ibland vara lite känsliga för tryck de närmsta 2-3 veckorna efter fillersbehandlingen.

Viktigt att tänka på

Vid behandling med fillers ska man inte vara gravid eller amma. Du får heller inte ha en pågående infektion i kroppen. För att minska risken för blåmärken ska du inte ha tagit någon medicin som innehåller acetylsalicylsyra eller någon annan antiinflammatorisk medicin.
Du får heller inte vara allergisk mot lokalbedövning

Efter behandlingen ska du undvika träning och solning det följande dygnet