Fillers i kindben för volym och formgivning

Med åldern blir fettkuddarna som är, mjuka och runda när vi är yngre, oftast plattare vilket förändrar ansiktsformen. Önskar man man mer markerade kindben eller att återskapa förlorad volym går detta att göra genom en fillerbehandling som är nästintill smärtfri. Behandlingen ger också ett naturligt lyft till hela ansiktet. Med den behandlingen kan man även få ansiktet att se lite smalare och mer hjärtformat ut.

Hur går behandlingen till?

Första steget är alltid en kostnadsfri konsultation där vi går igenom vad du vill uppnå och vad som hade sett naturligt ut på dig. Först börjar vi med att tvätta rent dina kindben och sedan markerar vi dem med markeringspenna. Behövs lokalbedövningssalva appliceras detta nu och därefter behandlar vi med 3 stick i vardera kind. Efter det går vi igenom lite råd och sen är det klart.

}

Behandlingstid

30 minuter

T

Full effekt

Omgående

Håller mellan

ca 18 månader

Pris

Från 3800 kr

Resultatet

Med fillersbehandlingar syns resultatet omgående men blir bättre efter ett par dagar när svullnaden har lagt sig. Normalt kan man vara öm i 2-3 veckor. Även om effekten kvarstår i ca 18 månader rekommenderar vi att man fyller på dem med halva mängden filler efter 10-12 månader.

Viktigt att tänka på

Vid behandling med fillers ska man inte vara gravid eller amma. Du får heller inte ha en pågående infektion i kroppen. För att minska risken för blåmärken ska du inte ha tagit någon medicin som innehåller acetylsalicylsyra eller någon annan antiinflammatorisk medicin.
Du får heller inte vara allergisk mot lokalbedövning

Efter behandlingen ska du undvika träning och solning det följande dygnet