Fillers i haka (Hakförstorning)

Med tilltagande ålder kan det ibland uppstå en effekt som kallas för flyende haka. Det innebär att hakspetsen upplevs som insjunken och det kan i sin tur skapa en obalans i ansiktet. Man kan även besväras av det fenomenet i yngre åldrar. Detta går enkelt att behandla med en fillersbehandling. Det man uppnår då är en mer markerad profil och därmed också en bättre balans i ansiktetformen.

Hur går behandlingen till?

Vid konsultationen går vi igenom vad du vill uppnå och vad som hade sett naturligt ut på dig. Behövs lokalbedövningssalva appliceras detta nu och därefter behandlar vi med två-tre stick med fillers i hakan.

}

Behandlingstid

30 minuter

T

Full effekt

Omgående

Håller mellan

ca 10-12 månader

Pris

Från 3800 kr

Resultatet

Du ser ett resultat med en gång men det blir bättre och ser mjukare ut så fort svullnaden har lagt sig efter fyra-fem dagar. Påfyllnad av injektionen bör ske efter ca 6-10 månader. Därefter rekommenderar vi en underhållsbehandling en gång om året.

Viktigt att tänka på

När du behandlas med fillers ska du inte vara gravid eller amma. Du får heller inte ha en infektion i kroppen. Du får heller inte vara allergisk mot lokalbedövning. För att minska risken för blåmärken bör du inte ta någon medicin som ökar risken för blödningar, tre dagar innan behandling. Efter behandlingen ska du undvika att träna och sola det följande dygnet.