Ansiktsbehanding

Xsensi erbjuder olika ansiktsbehandlingar, anpassade till olika hudtyper och problem. Vi behandlar allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud.
Det finns många olika typer av hudproblem. Därför är det viktigt att få rätt behandling som tar hänsyn till just dina behov. Även om man har en problemfri hud behöver det inte innebära att den är underhållsfri. Ju äldre man blir desto långsammare blir cellförnyelsen, liksom kollagen- och elastinproduktionen, och vår naturliga hyaluronsyra i huden bryts ned. För att man ska behålla spänst, elasticitet och lyster i huden är bra hudvård viktigt. En ansiktsbehandling med bra produkter ger goda förutsättningar för att just din hud ska må bra!

Xsensi CLASSIC ansiktsbehandling

En behandling för goda hudvårdsrutiner som bevarar Din huds kvalitet och hälsa. Skräddarsyr din behandling efter din huds behov. Kostnadsfri hudkonsultation ingår alltid i din första behandling.
60 min.
Från: 895:-
Vi erbjuder även våra kunder. Färgning av fransar, plockning av bryn samt Färgning och plockning av bryn

Xsensi UNGDOM ansiktsbehandling

Utseendet är viktigt även hos den yngre generationen, så vi vill erbjuda ungdomar upp till 18 år en behandling just för dem. Behandlingarna är designade för dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem. Anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar.
60 min.
Från: 695:-