Föreningsgatan 26

Malmö, Sverige

Maila oss

 

Frågor & Svar

Här hittar du de vanligaste frågorna om Botox och Fillers.

Om Botox®

Kan botox hjälpa mot migrän?

Ja det kan det . I vissa fall hjälper det bra då man slappnar av pannmusklerna som normalt spänner sig vid ett migränanfall. Oftast får man väldigt bra resultat.

Kan jag göra behandling om jag är gravid?

Man bör avstå behandling om man är gravid. Det finns för tillfället inga studier på människor och därför bör man undvika det.

Kommer jag se konstig och stel ut?

Konstig ser du inte ut, inte stel heller om du talar om att du vill ha ett naturligt resultat där du fortfarande har mimik. En del vill se stela ut och då går det också att göra 

Ser jag resultat direkt?

Nej, det tar 6-14 dagar innan du har fullt resultat

Hur länge håller det ?

Det är individuellt och beroende på dos. Ca 3-5 månader är normal tid mellan behandlingarna.

Om Filler®

Hur väljer jag rätt behandlare?

Det finns idag många behandlare på marknaden som inte är utbildade inom området. Din behandlare ska vara leg sjuksköterska eller läkare som känner till ansiktets anatomi och som dessutom har en certifiering hos Estetiska injektionsrådet . Då kan du känna dig trygg.

Syns resultatet direkt?

Ja det syns direkt, men blir bättre efter några dagar när svullnad och ev. små blåmärken lagt sig.

Hur länge håller det?

Det är olika beroende på vilken filler och var man lägger den, men normalt mellan 5-10 månader. I läpparna försvinner det lite fortare.

Kan man få knutor?

Ja, det kan hända men de går oftast att trycka ut i så fall ,men behandlaren bör se till att resultatet är så jämt som möjligt när du går hem.

Redo att boka tid?

All vår personal går fortlöpande utbildningar och kan därför erbjuda dig som kund en professionell upplevelse så att du kan känna dig trygg med din behandling.