Behandlingar

Alla våra behandlingar börjar med en kostnadsfri konsultation. Vi vill att du ska känna dig trygg och informerad innan du börjar din behandling. Det är alltid viktigt att den du går till för behandlingar är utbildad inom området och allra helst ska personen vara certifierad av Estetiska injektionsrådet.

Socialstyrelsen lade fram en utredning sommaren 2018 där de föreslog Regeringen att det endast är legitimerad sjukvårdspersonal som ska få utföra injektionsbehandlingar.

På Xsensi har vi bara legitimerade sjuksköterskor och läkare som arbetar med injektioner.

Rynkbehandling

Kråksparkar

Kråksparkar är de små tunna veck och rynkor som uppstår vid sidan av ögat när du skrattar eller kisar, även kallade skrattrynkor.

Pannrynkor

Det är de horisontella rynkorna i pannan som bildas när ögonbrynen dras uppåt och som fördjupas hos de flesta med tiden och som till slut blir permanenta linjer.

Bekymmersrynka

Bekymmersrynkor kallas de rynkorna som uppstår mellan ögonbrynen och som kan få oss att se konstant arga och irriterade ut, därav kallas de även för argrynkor.

Kråksparkar, pannrynkor eller bekymmersrynka

1 område 2800:- (ex: kråksparkar eller argrynka)
2 områden 3300:- (ex: kråksparkar och argrynka)
3 områden 3800:- (ex: pannlinjer, kråksparkar samt argrynka)

Konsultation 0:-

Medicinska behandlingar

Masseter

Tandgnissling är ett vanligt förekommande problem, och ofta är man själv inte medveten om det. I svårare fall upplever man en konstant ömhet och värk kring kinder och käkled.

Hyperhidros

Hyperhidros kan enkelt behandlas med injektioner. Många lider i onödan av kraftigt förhöjd svettning i händer och armhålor, och som ibland kan upplevas som socialt handikappande.

Medicinska behandlingar

Masseter 4000:- (Mot tandgnissling alt tandpressning)
Gummysmile 2000:- (Mot tandköttsvisning)
Hyperhidrose 5000:- (Mot riklig svettning i armhålor)

Konsultation 0:-

Fillers

Filler är en gel med hyaluronsyra i kombination med lokalbedövning. Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud. Den binder fukt och bidrar till hudens elasticitet. Filler används även med fördel för att markera och definiera linjer och fylla volym, oftast i läppar och kinder. Fillers kan även användas till att behandla små rynkor och att på ett naturligt sätt förbättra dina drag. Man kan även använda den till att boosta huden med fukt samt förbättra acneärr och ojämnheter. Fillers har en allmänt föryngrande effekt på huden.

Fillers runt munnen

Med åren uppstår det rynkbildning kring munnen. Man kan få fina rynkor på överläppen som ser ut som små vertikala streck.

Fillers vid tinningsområdet

Fillers vid tinningsområdet När vi åldras förlorar vi ofta volym i området kring tinningarna. För en del händer detta redan i yngre ålder. Detta området kan man lätt behandla med filler och man får då ett lite mjukare, rundare och mer ungdomligt utseende. Hur går...

Fillers haka

Med tilltagande ålder kan det ibland uppstå en effekt som kallas för flyende haka. Det innebär att hakspetsen upplevs som insjunken och det kan i sin tur skapa en obalans i ansiktet.

Skinbooster

Vår hud är väldigt känslig för sol och yttre miljöpåverkan och med tiden tappar den sin lyster och elasticitet. Detta kan man dock enkelt återskapa med små tunna injektioner som leder till en påtaglig föryngring av hudens utseende.

Fillers i kindben

Med åldern blir fettkuddarna kring kinderna, som är fasta och runda när vi är yngre, oftast plattare vilket förändrar ansiktsformen. Det leder till att det ser ut som om att man håller på att tappa sina kinder och man får ett allmänt hängigt utseende.

Fillers i läpparna

En del vill ha lite större läppar, antingen för att de upplever att de är små från början eller att de har förlorat den volym de en gång haft.

Fillers från 2800:-

Beroende på mängd och typ av filler.

Konsultation 0:-

JETT Plasma

Jett plasma Gold Tip

Övre ögonlock 5500:-
Nedre ögonlock 5500:-
Övre & undre ögonlock 9000:-
Rynkreducering överläpp 4000:-
Rynkreducering över/underläpp 6000:-
Scanning enstaka pigmenteringar 1500:-

Konsultation 0:-

Jett plasma Silver Tip

Skin rejuvenation 1500:- 
Skin rejuvenation 6 ggr 7500:-
Ögonbehandling 1000:-
Ögonbehandling 6ggr 5000:-
Mun/haka behandling 1000:-
Mun/haka behandling 6 ggr 5000:-

 Konsultation 0:-

CSN Rabatt

Ger 10% rabatt vid injektionsbehandlingar. Rabatten erhålls mot uppvisande av giltigt CSN-kort. (Gäller på ord. pris och kan ej kombineras med andra erbjudande)

Presentkort

Nu har vi även möjlighet att sälja presentkort så passa på att överraska din vän med ett presentkort från Xsensi.

Boka en kostnadsfri konsultation

Alla nya kunder erbjuds en inledande konsultation utan kostnad där vi går igenom vilken typ av behandling som passar just den unika individen.